Omelet med spinat og varmrøget laks

Omelet med spinat og varmrøget laks

Denne omelet med spinat og varmrøget laks er virkelig nem og hurtig at lave, og så smager den også virkelig godt. Det tager ca. 10-15 min. fra du begynder, til du kan sætte dig og spise!

Omelet egner sig både som morgenmad, frokost eller aftensmad – og så kan man variere fyldet i uendelighed.

Jeg synes at den varmrøgede laks med hvidløg gør omeletten ekstra lækker, – men hvis man ikke kan finde en med hvidløg, så kan man istedet købe en uden og så tilføje enten lidt hvidløgskrydderi eller en lille presset fed hvidløg til æggemassen.

 

Ingredienser:

til 2 personer

  • 125 g varmrøget laks med hvidløg
  • 4 æg
  • 30 g spinat
  • 8-10 stk cherry tomater
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Varm en stor pande på middelvarm med lidt olie.
  2. Skyl spinaten.
  3. Pisk æggene sammen, rør spinaten deri og krydr med lidt salt og peber.
  4. Hæld æggemassen på panden og lad den stege i ca. 4-5 min.
  5. Skær den varmrøgede laks i mindre stykker og halver tomaterne.
  6. Når omeletten er færdig, lægges laks og halvdelen af tomaterne over midten på den og omeletten foldes sammen.
  7. Den anden halvdel af tomaterne spises til omeletten.

   



2 thoughts on “Omelet med spinat og varmrøget laks”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *