Knasende kokos müsli – glutenfri

Knasende kokos müsli – glutenfri

Hjemmelavet müsli er virkelig lækkert, og denne opskrift “knasende kokos müsli – glutenfri”, er et af mine bud på, hvordan müsli kan laves nemt og hurtigt. Jeg har været meget stor fan af Sempers “kick müsli”, men den er bare rigtig dyr, så den bliver meeeget sjældent købt. Glæder mig til glutenfri produkter bliver lidt billigere.

Men denne müsli er rigtig nem og hurtig at lave, og så smager den også dejligt, så det er bare at komme i gang med at prøve den af 🙂

Selv om jeg er rigtig glad for frugter og nødder, så foretrækker jeg som oftes min müsli naturel, derfor er denne opskrift meget simpel.

Denne portion er ca. 6 dl og kan holde sig i ca. 2-3 uger i tæt lukket emballage.

Knasende kokos müsli – glutenfri

Ingredienser:

ca. 6 dl.

  • 4 dl glutenfri havregryn
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1,5 dl kokosmel eller hakkede kokosflager
  • 1/2 tsk. vaniljepulver
  • 1/2 dl sirup eller flydende honning
  • 1/2 dl solsikkeolie eller rapsolie

Fremgangsmåde:

  1. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål og bland dem godt sammen
  2. Bland siruppen/honningen og olien sammen og hæld i til den tørre blanding, og rør det godt sammen
  3. Læg bagepapir på bradepanden og fordel müslien ud på den
  4. Bag i 15-20 min på 150 grader til det er gyldent. Husk at røre i blandingen engang imellem, ca. 2 gange, således at müslien bliver jævnt gylden.
  5. Müslien kan holde sig i ca. 2-3 uger i tæt lukket emballage.

knasende kokos müsli - glutenfrinasende kokos müsli - glutenfri nasende kokos müsli - glutenfri



1 thought on “Knasende kokos müsli – glutenfri”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *