Så er der snart jul, så I skal selvfølgelig få en opskrift på glutenfri konfekt. Den smager SÅ godt, at du vil helt sikker få lyst til at lave den igen og igen. Jeg skal hvertfald lave den engang igen før jul og ihvertfald også til nytår. Jeg har også prøvet at lave den vegansk, hvor jeg bare byttede smør ud med plantesmør og fløde ud med soyafløde – og det blev den ikke værre af, smagte virkelig godt. Så hvis du ikke kan tåle mælk eller spiser helt vegansk, så er der også mulighed for det med denne opskrift 🙂 Hvis du er glad for saltkaramel, så kan man tilføje 1-2 tsk., men smag til først for at se om det er nok med 1 tsk., alt efter hvor salt du vil have den.
Denne her kiksebund kunne også fungere fint som en cheesecakebund, så når du ikke kan finde de glutenfri digestive kiks, så kan du bruge denne her.
Jeg er meget stor fan af karamel, chokolade og kiks kombinationen, men det er virkelig svært at finde den kombination glutenfri ude i butikkerne, så denne opskrift kommer jeg til at lave ofte igen.
Leave a Reply